Duminica, Februarie 28, 2010, 10:59 PM 

Astept III
     media: 0.00 din 0 voturi

Am mai depasit un prag! Acum astept sa vina, in sfirsit, primavara!!

Luni, Februarie 15, 2010, 04:30 PM 

S-a potolit furtuna...!
     media: 0.00 din 0 voturi

"S-a potolit furtuna!" sunt primele cuvinte rostite in limba romana pe scena Teatrului National din Cluj, in 1919. Pentru Ardealul aflat inca sub administratia magiara, aceste cuvinte insemnau un nou inceput, o speranta de independenta si de revenire la o viata reala si decenta. Acestea sunt cuvintele care definesc, impreuna cu semnificatia lor, ceea ce simt eu de citeva zile. Poate din aceasta cauza mi-au si venit subit in cap.
Linistea incepe sa se instaleze in sufletul si in mintea mea, ca dovada ca am inceput sa functionez la parametrii foarte apropiati de cei reali. Reincep sa fiu viu, sa traiesc, nu doar sa exist!!! Pot spune ca s-a potolit furtuna, chiar daca mai am de curatat citeva resturi si de indepartat niste mil lasat in urma de ea. Soarele se arata si pe strada mea chiar daca uneori usor umbrit. Simt ca am facut un pas mare pe drumul, iata atit de anevoios pina acum, spre casa, spre mine. Ma reintorc in mine, in cel ce-am fost, dar cu o alta experienta incasata, ma intorc acasa acelasi dar schimbat, acelasi dar mult mai nou. Important este ca furtuna s-a potolit si ca printre norii razleti ce mai trec din cind in cind, ma vad pe mine. Mai am pina sa ajung, dar simt deja gustul revenirii la mine, la viata!!! Am inceput din nou sa rid!!! Am constatat ca ies din casa si strada exista, ca pe ea umbla oameni vii, ca zapada e frumoasa si ca in jurul meu chiar exista viata pe care eu, orb un an de zile, n-am mai vazut-o, n-am mai trait-o!
S-a potolit furtuna! Wellcome home!

Vineri, Februarie 5, 2010, 02:35 AM 

Speranta...
     media: 0.00 din 0 voturi

Speranta apare cind nu te astepti...! Din disperare se poate naste speranta pentru a doua zi, speranta ca totul poate sa fie frumos. Aseara am redescoperit SPERANTA! Am avut o stare speciala si cred ca am scris cel mai frumos cintec al meu. Va iubesc pe toti!!!

Miercuri, Februarie 3, 2010, 07:54 PM 

GATA!!!!!!!
     media: 0.00 din 0 voturi

Gata. E cazul sa incetez definitiv cu prostiile din capul meu, mai ales ca am primit si confirmarea ca sunt doar prostii din capul meu care nu-mi, si nu-i fac bine. Futu-i, cum e viata asta , citeodata! Asta e. Punct.Cautare


Categorii

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Linkuri

Blog Status

Vizitatori:51.827
Insemnari:98
Comentarii:125

Arhiva

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare